vloer model airco

Airconditioning vloermodel split-unit.

De vloermodellen zijn geschikt voor woonruimtes en de kleinere kantoorruimtes. De binnenunit is compact (diepte +/-20cm) en wordt laag aan de muur gemonteerd. Vanwege het tijdloze design zijn ze in ieder interieur te plaatsen. 

Als de airconditioning opstart zal de warme lucht zowel door de bovenste als onderste lamellen worden uitgeblazen. Als de ruimte op de gewenste temperatuur is zal de onderste lamel sluiten en er enkel door de bovenste lamel worden uitgeblazen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed comfort.

       uitblaas airconditioning, airconditioning slaapkamer, airco, airco kantoor, airco appartementuitblaas airconditioning, airconditioning slaapkamer, airco, airco kantoor, airco appartement

Ook vloer units zijn te verkrijgen in zowel single als multi-split installaties. Dit type binnen-unit is verkrijgbaar tussen de 2kW tot 5kW koelvermogen.

airconditioning, airco, airco slaapkamer, fuji electric, mitsubishi, daikin, airco op kantoor, airco kapot, airconditioning veenendaal

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op en we komen vrijblijvend langs voor een op maat gemaakte offerte.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑